Mediation

In mijn werk kom ik vaak situaties tegen waardoor ik merk dat een goed gesprek in sommige gevallen beter werkt dan een juridische procedure. In de meeste gevallen is het zo dat partijen helemaal geen behoefte hebben aan een langslepende procedure. Partijen willen verder en komen elkaar weer tegen in het dagelijks leven, het zakenleven of met de overheid. Daarnaast zijn juridische procedures kostbaar en duren ze lang. Al die tijd is er geen oplossing. 

 

Mediation is dan een middel om verder te komen. In eerste instantie komt de communicatie weer op gang en is er ruimte om naar elkaar te luisteren en met elkaar te communiceren zonder dat er over en weer verwijten gemaakt worden. Ik heb conflicten tussen organisaties en burgers opgelost zien worden doordat er over en weer opnieuw begrip ontstond voor elkaars situatie. De wil om het conflict op te lossen wordt daardoor steeds groter. 
Ik ben er graag voor u om te zorgen dat u met elkaar in gesprek komt en tot een oplossing komt voor het gerezen conflict. Mediation werkt echt!


Met ervaring bij de overheid lag mediation waarbij de overheid partij is voor de hand. Ik heb daarnaast ervaring als arbeidsmediator en heb daar ook een specialisatie in gevolgd. Verder heb ik ervaring in de zakelijke markt en in burengeschillen.  Ik ben aangesloten bij Mediation Vechtdal  (www.mediationvechtdal.nl)

Contact 

Telefonisch

Created with Sketch.

+31623960068

E-mail

Created with Sketch.